Huurcontract getekend

Sinds vorige week vrijdag zaten we een beetje in spanning. We hadden dan wel ja gezegd op het appartement en een, in onze ogen, mooie deal gesloten, maar… er was nog niets getekend. Tot vandaag.

Vanochtend ben ik met de makelaar teruggegaan naar het appartement alwaar we met de vertegenwoordiger van de eigenaar het huurcontract getekend hebben. Vanaf begin december zijn wij de huurder en mogen wij daar gaan wonen! Voor die tijd lopen ze zelf nog even alles na om eea in een goede staat op te leveren. (uiteraard hebben we daarna zelf nog even de tijd om eventuele gebreken te melden).

Nu we een huis gevonden hebben, kunnen we ons druk gaan maken om zaken als televisie, telefoon en natuurlijk internet; we willen toch op zijn minst dit blog kunnen blijven voeden.

Dan blijft er niet veel meer over om op te wachten. Alleen nog de afrondende fase van al het papierwerk omtrent de verblijfs- en werkvergunningen.

2 reacties op “Huurcontract getekend

  1. Hartstikke goed, je hebt nu een eigen woning en het ziet er echt heel mooi uit! Televisie, telefoon, internet… Moeten jullie ook nog een auto regelen of ga je liever van OV gebruik maken?
    Hartelijke groeten, Huibert

    • Huibert,

      Voor het werk kan ik gebruik maken van het OV. Helaas zijn er weinig lijnen en sluiten ze niet goed aan. Voor alle dagelijkse dingen zullen we dan ook een auto moeten regelen. Maar goed, vooralsnog hebben we in ieder geval een dak boven ons hoofd.

Geef een reactie