Klein voorproefje

Sinds afgelopen maandag zit ik al voor 3 weken in KL. Niet alleen nuttig voor het werk, maar hopelijk kan ik ook een aantal zaken gedaan krijgen. Niet geheel onbelangrijk: woonruimte. Hier heb ik deze week alleen nog niets mee kunnen doen, aangezien de makelaar op vakantie was. Hopelijk heeft ze ergens de komende, danwel de volgende week tijd om nogmaals een rondje te maken. In juli hebben we ook al een paar locaties bekeken, maar die zijn natuurlijk niet meer beschikbaar.

Een van de appartementencomplexen waar we ons oog op hebben laten vallen, is het ‘Saffron’. Een condocomplex van zo’n twee jaar oud, met eigen zwembad(en), mooie fitnessruimte en een mooie BBQ-pit. Afgelopen week heb ik nog een Nederlander gesproken die wist te vertellen dat daar altijd wel iets vrij is, dus ik ben benieuwd!

Verder is het hier alvast wennen aan het lekkere weer. Nu begreep ik dat het op dit moment in Nederland ook goed toeven is, maar een graadje of 25 – 30 is toch net iets lekkerder. Zo heerlijk om naar buiten te kunnen lopen zonder je druk te maken over een jas. Jammer alleen van die enorme hoosbuien, een miezerbuitje komt hier niet voor. Gelukkig is het wel zo dat niet veel later alles al weer aan het opdrogen is. Wat wel frappant is, is dat de lucht elke dag opbouwt van mooi naar bewolkt, naar donker en dan: BAM! Vooral als ik vanaf mijn bureau naar buiten kijk is dat mooi om te zien. Ook het uitzicht op de traffic jam is wel mooi: al die rode lichtjes in een rij. Een flinke hoosbui erbij en de jam wordt alleen maar erger.

2 reacties op “Klein voorproefje

 1. Hallo Sjoerd en Anja,
  Leuk dat we jullie belevenissen kunnen volgen op deze site!
  Ik heb alvast eens rondgekeken naar dat “Saffron” complex. Dat ziet er wel heeel erg goed uit!
  Groeten uit Best en tot de 26e
  Patricia, Bart, Mathijs en Jasper

 2. Hoi Sjoerd en Anja,
  Wat goed dat jullie een weblog bijhouden!
  Ik heb me alvast ‘geregistreerd’ en zal regelmatig een reactie sturen op alle verhalen. Ben heel benieuwd naar jullie avonturen en ervaringen!
  Heel veel succes gewenst!!
  Hartelijke groeten, Huibert

Geef een reactie