Leeg

Na alle voorbereidingen wordt alles nu wel heel concreet. Afgelopen zondag zijn we allereerst begonnen met het opruimen van de restanten van het feestje. Mede dankzij alle hulp gedurende het feestje hoefde dit niet lang te duren. Hierna zijn we meteen doorgegaan met het inpakken van de laatste spullen. Op zich hebben we de afgelopen maanden al best veel ingepakt. Sommige zaken moesten echter wachten tot het laatste moment, omdat we ze aan het einde nog nodig hadden. Denk bijvoorbeeld aan grote zaken als de wasmachine, ons bed en het fornuis. Tegelijkertijd ook kleinere zaken als pannen, borden, bestek en beddengoed.

Verhuizen

Verhuizen

Ondanks dat we tussendoor nog even naar de gemeente moesten om ons uit te schrijven – we zijn sinds gisteren officieel emigrant -, hebben we het gered om vandaag alles ingepakt en wel aan de verhuizers aan te kunnen bieden. Heel fijn om vervolgens te horen dat we de zaken netjes voorbereid hebben, want “je wil niet weten wat we vaak nog aantreffen”.

Al met al waren de heren verhuizers voor ons gevoel nog redelijk snel klaar. Toch een vreemd gevoel om in no-time je huis leeggehaald te zien worden en vervolgens de vrachtwagen weg te zien rijden met je spullen die je de komende drie jaar niet meer zult zien. Onze thuisbasis van de afgelopen 5 jaar is nu officieel leeg.

In de tussentijd zijn wij ingetrokken in onze ‘tussenwoning’ op een vakantiepark in de buurt. Gelukkig is het off-season, zodat we voor nagenoeg niets in een ‘ruime’ 6-persoons bungalow kunnen vertoeven. Zojuist hebben we de muntjes voor onze welkomst-cocktail maar ingewisseld; het zou toch zonde zijn om deze kans op integratie met onze buurtgenoten mis te lopen.

2 reacties op “Leeg

  1. Hoi Sjoerd en Anja, weer een stap verder, je voelt je eigenlijk al expat zo te zien! Volgende stap is Schiphol…? Fijn dat we ook jullie postadres hebben, meteen na Sinterklaas gaat onze kerstkaart naar KL, altijd leuk om ‘echte’ post te krijgen :) .
    Heel veel succes gewenst en alvast goede reis naar KL!
    Hartelijke groeten, Huibert

  2. Hey buddy!
    Heel veel plezier en succes aan de andere kant van de wereld. Leuk dat jullie een blog bijhouden. Ik ben benieuwd naar alle avonturen.
    Groetjes Jolanda

Geef een reactie