Ondertussen in Nederland…

Sjoerd komt al weer bijna terug van zijn drie weken durende verblijf in Kuala Lumpur. Ondertussen zit ik hier in Nederland zeker niet stil. Het hele regelgebeuren inclusief overal achter aan zitten kost veel meer tijd dan gedacht. Ook het reageren op alle leuke mailtjes en telefoontjes neemt veel tijd in beslag. Samen met (laatste) afspraken met vrienden en familie is mijn week goed gevuld. Maar alles met het vooruitzicht om op 3 december op het vliegtuig naar Maleisië te stappen!

Gisteren belde de (potentiële) nieuwe huurder om een afspraak te maken voor de bezichtiging van de woning. Ze zijn direct langs gekomen en hebben vandaag laten weten dat ze de woning willen hebben inclusief een aantal over te nemen spullen, zoals het laminaat. Dat was wel een geruststelling voor mij/ons, omdat we nu het laminaat er op de laatste dag niet meer uit hoeven te slopen.

Ook heb ik vandaag een vakantiehuisje geboekt om de laatste dagen door te brengen. Al met al komt het afscheid van Nederland en ons huisje steeds dichter bij. Aan de anders kant komt Kuala Lumpur daardoor ook steeds dichter bij.

2 reacties op “Ondertussen in Nederland…

  1. Hoi Anja, best lastig om als ‘thuisfront’ in NL achter te blijven terwijl er in KL zoveel geregeld wordt :) ! En wat gaat het opeens snel! Sorry dat ik op 26 november niet in Eindhoven kan zijn: die dag is onze dochter Mieke jarig en dan kan ik het niet maken om urenlang weg te zijn uit Rijswijk… Maar ik probeer het goed te maken door regelmatig te reageren op jullie blogs. Ik moet wel iedere keer even checken of er nieuwe blogs zijn geplaatst want er wordt blijkbaar geen automatisch ‘alert’ mailtje verzonden. Nou ja, is geen probleem, ik zit frequent achter de pc en kan dan even checken.
    Hartelijke groeten, Huibert

Geef een reactie