Warmte

De komende jaren zoeken wij bewust de warmte op. Deze valt in het niet als je een vergelijking maakt met de warmte die wij afgelopen weekend mochten ervaren: wat een feest! We hebben het gevoel dat we het record ‘hoeveel mensen kunnen er in een appartement in de Vlinderflats’ ruimschoots verbroken hebben.

Helaas kon niet iedereen op onze uitnodiging ingaan (toch enorm dank voor de fijne telefoons/kaartjes/emails). Dit mocht de pret echter niet drukken. Een aantal mensen hebben we de afgelopen week alsnog gezien of zullen we de komende dagen nog even begroeten. Met anderen zullen we de komende tijd helaas alleen wat digitaal contact hebben.

Sfeerimpressie

Sfeerimpressie

Wij hebben in ieder geval enorm genoten afgelopen zaterdag. Heel leuk ook om te zien hoe iedereen geprobeerd heeft om met creatieve, maar ook persoonlijke aandenkens te komen, zodanig dat ook rekening gehouden is met de beperkte hoeveelheid die wij nog in de koffers mee kunnen nemen.

1 reactie op “Warmte

  1. Hoi Sjoerd en Anja, helaas, ik was er niet bij: bij ons thuis in Rijswijk ook een feestje, voor Mieke die zaterdag 23 is geworden, maar volgens mij was het bij jullie voller / drukker! Ziet er hartstikke leuk uit! En nu op weg naar KL… Maar we blijven in contact, jullie blogs krijg ik nu idd automatisch doorgestuurd :) .
    Hartelijke groeten, Huibert

Geef een reactie