Heineken, bitterballen en Hong Kong here we come

Gisteren hebben we onze eerste activiteit van de Nederlandse Vereniging bezocht. Het was de Nieuwjaarsborrel, mede mogelijk gemaakt door Heineken en Van Dobben. Ondanks het feit dat we hier nog maar een blauwe maandag zitten, hebben we hier aardig van genoten. Dus maar even niet met de auto gereden… Gelukkig troffen we een taxichauffeur die ons bij het afzetten bij de residentie van de ambassadeur direct zijn nummer met ons wilde delen; hij zag immers business. We hadden al bedacht dat het moeilijk zou worden om op die plek even een taxi te bellen of om naar een plek te lopen waar wat meer taxi’s zouden zijn. Het nummer namen wij dus gretig in ontvangst en na gebeld te hebben, kwam de chauffeur netjes op tijd aanrijden.

Vandaag de auto maar wel weer uit de parkeergarage gehaald, we wilden toch even kijken hoe goed onze nieuwe GPS het in de stad doet en Anja moest ook haar vuurdoop nog krijgen. Voor beide geldt dat het een geslaagd experiment was!

Een van de aspecten die het zo aantrekkelijk maakten om naar Kuala Lumpur te verkassen, was dat een heel ander deel van de wereld in één keer een stuk beter bereikbaar zou worden. Met de regelmatige feestdagen hier, is het een kwestie van 1 en 1 optellen om een stedentrip te maken. Aangezien er begin februari wat feestdagen bij elkaar vallen, hebben we zojuist geboekt: we gaan naar Hong Kong.

1 reactie op “Heineken, bitterballen en Hong Kong here we come

  1. Hoi Sjoerd en Anja,
    Heel verstandig: gebruik maken van de taxi na de party! Grappig, je bent er net een blauwe maandag, vertel je op zondag, en de dag erna is het inderdaad Blue Monday :) .
    Hartstikke leuk jullie belevenissen te kunnen volgen via jullie weblog!

Geef een reactie