Flits april 2012

Ik wil graag mijn artikelen die ik voor Flits schrijf met jullie delen, zoals Patricia eerder ook al gevraagd heeft. Na navraag gedaan te hebben mag het, maar dan natuurlijk alleen na de verschijning van Flits. De artikelen die ik afgelopen weken geschreven heb, komen echter pas volgende maand in Flits (mei editie). Voor de Flits van april, die deze week uit is gekomen, heb ik maar een kleine bijdrage geleverd: twee artikelen voor het Prikbord. Dus bij deze.

In het vervolg ben ik verantwoordelijk voor de Agenda (voor jullie in NL niet zo interessant, maar kost veel tijd) en het gehele Prikbord (met vaste onderwerpen als Ondertussen in NL, vrijwilligerswerk, feestdagen in Nederland en Maleisië, Wist u dat, enkele zinnen Bahasa (Maleis) en opmerkelijke Maleise weetjes en feitjes. Zo hebben de meesten redactieleden een vast onderdeel. Op de vergadering worden de overige onderwerpen verdeeld, zodat iedereen elke maand wat anders heeft, afhankelijk van de ideeën en inbreng.
Ik ga straks maar weer verder met het doorspitten van de Lonely Planet, want we gaan dit weekend naar Melaka! Gisteravond hotel geboekt voor twee nachten, zodat we twee volle dagen hebben om het stadje te ontdekken. En natuurlijk genieten van alle Hollandse invloeden daar…

1 reactie op “Flits april 2012

  1. Hoi Anja, wat goed joh, meewerken aan het blad Flits, ik zie nu al uit naar je verhalen! En wat leuk dat jij en Sjoerd nu allebei ook op Facebook zijn ‘geabonneerd’, daardoor lijkt de afstand naar KL en Maleisië nog kleiner geworden :) !
    Hartelijke groeten, Huibert

Geef een reactie