Flits september

Zoals ik in het vorige stukje al schreef ben ik erg druk geweest (en nog steeds) met de Flits. Hieronder het resultaat van het september nummer.
Eén van de redenen dat ik het zo druk had en heb met de Flits is dat de twee dames die alles coördineerden (eigenlijk een soort van ‘hoofdredacteur’) ermee gestopt zijn en mij gevraagd hebben het van hen over te nemen. Natuurlijk heb ik dit aanbod geaccepteerd en vanaf nu ben ik verantwoordelijk voor de Flits. Dus naast het schrijven, ook stukken van anderen lezen, planning, afspraken maken, de rest van de redactie, het bestuur en de commissies achter de vodden aan zitten om hun bijdrage op tijd aan te leveren, etc. Heel leuk allemaal, maar erg tijdrovend. Maar het is weer een nieuwe uitdaging!

2 reacties op “Flits september

  1. Hoi Anja, wat ziet het er prachtig en professioneel uit! Mijn welgemeende complimenten, hartstikke goed! Ik begrijp trouwens dat je nu het werk van twee dames hebt overgenomen, terwijl je het al behoorlijk druk had met het redactiewerk… Doe je wel een beetje voorzichtig met je beschikbare tijd :) ??
    Hartelijke groeten, Huibert

  2. Ha die Anja,

    Beter dat facebook stress het 2012 woord word dan flits-stress ;-) Maar het resultaat mag er wezen! Schitterend, en inderdaad ziet het er professioneel uit….. Een nieuwe carrière dient zich aan.

    15 graden, zonnige, bijna oktober groeten!

Geef een reactie