2 reacties op “Flits oktober

 1. Tja, blijkbaar vergaat het jullie niet anders dan hier in ons drukke kikkerlandje….. Druk, druk, druk. Nou riep er al eens iemand: als je de tijd hebt om 3 keer druk te typen, valt het nog wel mee…..
  Een van mijn grootste helden riep : niemand heeft tijd, maar iedereen kan tijd maken. Dat klopt. Ik vroeg hem wel eens of hij een manier wist om wat in het voren te maken, maar ja, dat schijnt niet mogelijk te zijn.
  Tijd maken dus. Voor mensen die het waard zijn. In de aanloop naar Sjoerd zijn verjaardag probeer ik daar iets voor te bedenken. Nou, het laat zich raden, je hoeft ons niet op de koffie te verwachten. Helaas. Het wordt ongetwijfeld een even gemeende electronische groet.

  Piet

 2. Hoi Piet,
  Inderdaad Druk, druk. Maar inderdaad moet je soms ergens tijd voor maken. Dus binnenkort maar eens tijd maken om ‘echt’ een stukje voor de blog te schrijven, want we hebben ondertussen al weer veel meegemaakt…
  Wel jammer dat jullie niet ‘even’ koffie komen drinken op Sjoerd’s verjaardag ;-) Anja

Geef een reactie